dissabte, 11 de febrer del 2017

Cicle de conferències Mallorca-Nàpols











La Reial Acadèmia Mallorquina d'Estudis Històrics, Genealògics i Heràldics, amb el patrocini del Govern de les Illes Balears, ha organitzat un cicle de conferències sobre les relacions entre Mallorca i Nàpols entre els segles XIV i XVII, que es durà a terme entre els mesos de febrer i octubre del 2017. En aquest cicle hi participaran alguns membres del GRESMED, com la Dra. Maria Barceló Crespí i la Dra. Antònia Juan Vicens. Totes les conferències tindran lloc a la seu de la Reial Acadèmia, carrer Can Campaner nº 4, de Palma, a les 20 hores.


Cicle de conferències Mallorca-Nàpols. Segles XIV-XVII

23 de febrer.- Conferència inaugural: El regne de Mallorca i el regne de Nàpols al segle XV, a càrrec de la doctora María Barceló, catedràtica d’Història medieval a la UIB.

30 de març.- Mallorca, Nàpols i l’art de la pedra, a càrrec de la doctora Antònia Juan, professora de Història de l’Art a la UIB.

27 d’abril.- Sancha de Mallorca y la custodia de Tierra Santa, a càrrec del Doctor José María Sevilla, de la Reial Acadèmia Mallorquina.

25 de maig.- Sancha de Aragón Mallorca, una reina franciscana, a càrrec del doctor Mario Gaglione, de la Società Napolitana di Storia Patria.

29 de juny.- Las grandes prioras mallorquinas en la estela de Sancha de Mallorca, a càrrec de Magdalena de Quiroga, de la Reial Academia mallorquina.

26 d’octubre.- Cloenda del cicle: Mallorca y Nápoles, siglos XVII-XVIII, a càrrec del doctor P. de Montaner, Comte de Zavellà, vicepresident de la Reial Acadèmia Mallorquina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada