dijous, 1 d’octubre del 2015

Maria Isabel Ripoll, comissionada autonòmica per a l'Any Llull


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Govern de les Illes Balears l’ha nomenada per coordinar els actes de commemoració del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull.


El Govern de les Illes Balears ha nomenat la doctora Maria Isabel Ripoll, professora del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General (UIB), comissionada autonòmica per a la commemoració del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull. Aquest comissionat s’allargarà durant l’any de commemoració, que va de novembre de 2015 a novembre de 2016.

Maria Isabel Ripoll Perelló és investigadora de la figura de Ramon Llull, del qual ha publicat més de cinquanta articles i ressenyes, i també diversos llibres. També ha coordinat la Càtedra Ramon Llull de la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears i la UIB durant els anys 2003-2007 i 2012-13. És autora de la tesi doctoral Edició crítica i estudi introductori del Llibre d’intenció de Ramon Llull. Com a investigadora, és membre del Grup d’Estudis d’Història Lingüística i Cultural Catalana (GEHLICAT) i col·laboradora del Grup de Recerca en Estudi Medievals (GRESMED).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada